• Gratis verzending
  • Gratis retour sturen
  • Achteraf betalen

Maatje meer mode

Waar staat het begrip Maatje meer mode voor. Wij praten dan over mode die groter valt dan maat 42/44. Hier houdt over het over het algemeen de reguliere mode op en begint de mode voor een maatje meer. Mode die doorloopt tot in de grotere maten. Bij veel merken is dit verschillend. Het ene merk stopt bij maat 54, terwijl de andere doorgaat tot en met maat 60. Dit zijn de echte specialisten in de maatje meer mode.

Maatje meer jurken

Waarom een aparte categorie voor Maatje meer mode. 

Het is niet mogelijk om zomaar een patroon vanaf maat 42 te vergroten naar een maat 46 of 48. Bij Maatje meer mode moet wel degelijk rekening gehouden worden met specifieke lichaams vormen. Er zijn gewoon teveel soorten vormen vrouwen binnen deze categorie. Bijvoorbeeld een Peer of een Appelvorm. Brede heupen, smalle schouders, dikkere benen. Overal moet rekening mee gehouden worden, alle rondingen zijn weer anders. Dus de kleding moet hierop aangepast worden. Het is een specialisme om goede ontwerpen te maken voor een Maatje meer.

Aanbod in Maatje meer mode

Door de jaren heen is er veel veranderd in de mode voor een Maatje meer. Daar zijn we blij mee. Er komen steeds meer verschillende merken en stijlen. Zo had je voorheen de keuze uit een klein aantal merken, tegenwoordig is de keuze steeds groter en komen er ook nog nieuwe merken bij met mode voor een Maatje meer.
Er is een duidelijk verschil in stijl ontstaan. We zien meer vrouwen die zich jonger gaan kleden, die er ook op latere leeftijd nog steeds vlot uit willen zien. Je ziet dit terug in de collecties voor een Maatje meer. Stoere jeans worden door alle leeftijden vrouwen gedragen, natuurlijk in combinatie met vlotte blouses en shirt.
Er komen steeds meer felle kleuren en mooie prints. De Maatje meer vrouw durft zichzelf te laten zien. Ze is niet meer op de achtergrond, ze staat volop in het leven en door haar kleding, laat zij zien wie ze is.
maatje meer mode

Maatje meer mode bij Bagoes

Bagoes is al jaren de specialist in het aanbieden van leuke vlotte mode voor vrouwen met een Maatje meer. Wij volgen de mode op de voet en willen niet alleen een goede uitstraling, maar vinden een goede prijs kwaliteit verhouding, net zo belangrijk.
Binnen ons aanbod zie je dan ook veel goed betaalbare merken, van laag tot midden segment. Er zijn een aantal merken die wat duurder liggen in prijsniveau. Deze merken zijn bewust gekozen, omdat wij deze collecties niet alleen prachtig vinden, maar ook om de goede pasvorm van deze Maatje meer collecties.
Er wordt vaak gezegd dat Maatje meer mode zoveel duurder is dan de reguliere mode. soms is dat ook zo, er is gewoonweg iets meer stof en productie tijd nodig om een plus size maat te maken. Op dit moment hebben wij echter de collectie van ONLY Carmakoma en VERO MODA curve, hierbij zit er heel vaak geen prijsverschil tussen de Maatje meer mode en de reguliere mode. Dit is een super ontwikkeling. 
Naar boven