• Gratis verzending
  • Gratis retour sturen
  • Achteraf betalen

nachtkleding

SorterenSorteren
FilterFilter
Toon 

Grote maten nachtkleding

Grote maten nachtkleding straalt meer uit dan alleen een grote maten pyjama of t-shirt om in te slapen. Ook in de slaapkamer willen wij er goed uitzien. De nachtkleding collecties van deze tijd stralen, comfort, élégance en mode uit.

 

 

Slaapshirt

Grote maten nachtmode is de laatste jaren steeds in ontwikkeling. We zien niet alleen het grote slaapshirt met een opdruk, maar er komen steeds meer mooie setjes, leuke prints en mooie materialen. Toch blijft het slaapshirt een van de best verkochte artikelen. Met een korte mouw voor de zomer en een lange mouw voor de winter. Wil je lekker thuis op de bank dragen dan doe je daar een legging onder en paar zachte sokken erbij. 

 

Dames pyjama of een neglige?

We kennen allemaal wel die beelden uit de Hollywood films, dames in een lang negligé. Vaak gemaakt in luxe materialen en afgewerkt met kant en voile en strass. Dat zijn de mooie beelden, de gewone vrouw draagt in bed iets makkelijks om haar warm te houden of juist koel te houden Bij de ene vrouw is de nachtmode heel belangrijk en de ander slaapt naakt of in een grote maten pyjama. Toch is de hele nachtmode markt altijd in ontwikkeling. Er zijn toch regelmatig nieuwe ontwikkelingen. We willen gemak en we willen luxe en comfort. De nachtmode is een artikel waarmee we iets willen laten zien. Door de weeks een slaapshirt en in het weekend mag er wat meer, dan hebben we meer aandacht voor elkaar. Nachtkleding wordt Homewear, we werken thuis en willen comfort en dat het lekker zit.

 

Nachtmode set  

Setjes zijn natuurlijk ook een leuk onderdeel van de nachtkleding. Deze kunnen zowel comfortabel als sexy zijn. Daar zit een heel groot verschil tussen. De sexy nachtmode wordt meestal gemaakt in voile stoffen en zijn niets verhullend. Erin slapen is niet 123 de bedoeling. De tricot setjes van een singlet, shirt en short, zijn vaak gebruikt in de zomer. 

In de winter wordt de nachtkleding mode vaak uitgebreid met een paar lekkere sloffen, sokken en een warme badjas. We dragen het wat langer door in de morgen. De looks heeft daar ook mee te maken, soms is nachtkleding zo leuk dat je weinig verschil ziet met dagkleding. Leuke shirts met een tricot legging, daar kun je in verschijnen.

Nachtkleding wordt dagkleding, comfort is hierbij erg belangrijk.

 

Welke grote maten dames pyjama hebben wij in de sale?

Zoek je grote maten pyjama in maat 42, pyjama maat 44, pyjama maat 52, pyjama maat 54, pyjama maat 56 of pyjama maat 58?  Dan hebben wij wat voor jou!

Naar boven