• Gratis verzending
  • Gratis retour sturen
  • Achteraf betalen

Volg onze socials

Volg onze socials!  We plaatsen regelmatig inspiratie video's, afbeeldingen en leuke winacties. 

Facebook Bagoes
Pinterest Bagoes
Instagram Bagoes
YouTube Bagoes
tiktok Bagoes
 
Volg onze socials!  We plaatsen regelmatig inspiratie video's en afbeeldingen. 

Wat is het toch leuk om elke keer weer nieuwe filmpjes te maken die wij plaatsen op onze Facebook pagina, op Pinterest en You Tube. Elke keer proberen we zoveel mogelijk informatie te geven over de nieuwste collecties. Welke sets kun je maken of hoe draag je het. Allemaal informatie waar jij als klant wat aan hebt. 

Er zijn op dit moment zoveel verschillende collecties, verschillende stijlen, dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Wij proberen via onze Socials jou de juiste informatie te geven die voor jou relevant zijn en waardoor je een goede keuze kunt maken met je aankoop. 

Hoe leuk is het dat je op de hoogte blijft van de ontwikkelingen en activiteiten van jouw favoriete webwinkel. Welke kleding er weer is binnengekomen, inspiratie krijgen en dit delen met je vriendinnen.

Instagram Bagoes

Instagram opgericht in 2010 is een platform waar je video's en foto's kan plaatsen. Bij Bagoes maken wij ook gebruik van Instagram. Op dit platform delen wij de nieuwste nieuwtjes en de leukste acties. Ook geven wij jou de kans om te reageren of informatie op te vragen. 
Instagram Bagoes


Facebook Bagoes

Facebook is bij uitstek het kanaal om informatie te delen en op de hoogte te blijven van wat er allemaal gebeurd in mode land en dit te delen met anderen. Door middel van het plaatsen van leuke filmpjes, compilaties en advertenties, houden wij jou als klant op de hoogte van onze collecties. Geven we jou de kans om te reageren en evt om meer informatie te vragen.

Facebook Bagoes

 

YouTube Bagoes

Regelmatig plaatsen we kleding filmpjes op YouTube. Altijd leuk om even te kijken. We proberen elke keer weer een ander onderwerp, stijl of thema te filmen. We doen dit allemaal binnen ons eigen bedrijf. De bedoeling is om dit uit te gaan breiden en gasten uit te nodigen die ook een aantal leuke sets voor ons kunnen showen. Zeker dames met een wat grotere maat zijn welkom.

YouTube Bagoes
 


Pinterest Bagoes

Ook Pinterest is opgericht in 2010. En ook daar zijn wij van Bagoes erg actief op. Wij delen de leukste foto's en tegenwoordig ook video's op Pinterest. De laatste artikelen komen ook voorbij die ook nog eens mooi zijn gefotografeerd.

Pinterest Bagoes

Bagoes Tiktok

Sinds kort plaatsen wij onze filmpjes ook op Tiktok. Een leuk nieuw medium om allerlei informatie via filmpjes te plaatsen. Zeker niet alleen voor de jeugd. Naast heel veel grappige filmpjes, staan er ook veel informatieve filpjes op over allerlei onderwerpen. Zoals tuinieren, lekker eten en heel veel andere onderwerpen.  We zijn nog in de beginfase, maar gaan hier zeker meer aandacht aan besteden. 
Naar boven