• Gratis verzending
  • Gratis retour sturen
  • Achteraf betalen
SorterenSorteren
FilterFilter
Toon 

IVY BEAU

Ivy Beau is het merk voor de vlotte vrouw die weet wat ze aan wil en de mode op de voet volgt. Ze houdt van combineren, vlotte kleuren en mooie sets. De prijs is belangrijk, kwaliteit staat hoog in het vaandel. 
 

Ivy Beau Amsterdam achtergrond   

Ivy Beau Amsterdam is het kleine maten zusje van het plus size merk Ivy Bella. Ivy Beau loopt in de maten 36 tot en met 46. De pasvorm is duidelijk anders dan bij de grote maten mode lijn van Ivy Bella. De modellen zijn vaak wat korter en getailleerder. De modische uitstraling en materiaalgebruik is bij beide merken hetzelfde. Een maat 42 is bij de Ivy Beau collectie klein in vergelijk met die van de plus size collectie van Ivy Bella, hierbij is model wat langer en breder. 
 
Ivy Beau

Ivy Beau inbetween fashion:

Bagoes wil zich met deze collectie, vooral in de maten 42,44 en 46 richten op de vrouwen die overal tussen vallen, de inbetweenies. Vrouwen die qua maat net  niet vallen binnen de grote maten collecties, maar ook niet binnen de reguliere mode. Buurfashion, het moederbedrijf, heeft met haar plus size collectie Ivy Bella een enorme kennis betreffende pasvorm en maat bereik. 
 

Ivy Beau collectie:

De collectie van Ivy Beau bestaat uit diverse onderdelen. We zien een licht zakelijke look met een blazer en pantalon. Hierbij zijn diverse shirt en blouses om een mooie set te maken. Mooie items voor een feestje of gezellig onderonsje met de vriendinnen. Vlotte jurkjes en tunieken in combinatie met een comfortabel vest. De sportieve look wordt ook niet vergeten en heeft heerlijke zachte materialen met glanzende shirt en soft knit vesten of een fijn denim jack.
 

Kenmerken van Ivy Beau:

Hoe herken je nou een echt Ivy Beau artikel? Ten eerste zijn het altijd vrolijke kleuren en prints. Kijk maar naar het artikel Ivy Beau Emmy daar wordt je toch direct blij van? Dit soort artikelen vindt je in de collecties van Ivy Beau. Iets dat ook heel kenmerkend is aan Ivy Beau is de kwaliteit waar de artikelen van gemaakt worden. En dan ook nog eens voor een mooi prijsje. 

Naar boven